Fost Veterinaris - Av. Sant Jeroni, 4 (Local 6) 08105 Sant Fost de Campsentelles / Tel. 93 599 56 15 - Urgències 688 92 45 53 / info@fostveterinaris.com
Fost Veterinaris - Av. Sant Jeroni, 4 (Local 6) 08105 Sant Fost de Campsentelles
Tel. 93 599 56 15 - Urgències 688 92 45 53

Serveis

icon box image

Urgències 24h

Urgències 24h

Disposem d’atenció contínua i personalitzada les 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Si mai ens necessites per una urgència, no dubtis en trucar-nos al 688 92 45 53.

icon box image

Hospitalització

Hospitalització

Tenim instal·lacions perfectament preparades per donar el millor servei i fer sentir a la teva mascota com a casa seva en aquelles situacions en les que necessiti dels nostres tractaments de manera intensiva.

icon box image

Radiologia

Radiologia

Servei amb la més moderna tecnologia en aquest àmbit que ens permet obtenir imatges d’excel·lent qualitat en segons, per poder fer un diagnòstic ràpid i acurat de malalties pulmonars, cardíaques, gastrointestinals, urinàries i òssies, entre d’altres.

icon box image

Laboratori

Laboratori

El nostre laboratori propi està dotat amb aparells que permeten realitzar analítiques sanguínies completes i obtenir resultats en el mateix moment. També compta amb un microscopi i altres eines per poder diagnosticar les malalties infeccioses més comunes avui en dia al nostre país. Tot això ens permet poder donar un diagnòstic fiable i ràpid i iniciar el tractament més adient per a cada cas des del primer moment.

icon box image

Visites a domicili

Visites a domicili

Si vols que anem a visitar-vos a casa vostra, només t’has de posar en contacte amb nosaltres, estarem encantats de donar-vos la millor assistència.

icon box image

Servei de perruqueria

Servei de perruqueria

Visita’ns i coneix les nostres instal·lacions. La teva mascota rebrà el millor tracte i sortirà preciosa!

icon box image

Especialitats

Especialitats

Comptem amb totes les especialitats necessàries per poder oferir un servei integral de salut: medicina interna, cirurgia, dermatologia, odontologia, oncologia, comportament animal, ecografia, oftalmologia i traumatologia.

icon box image

Botiga online Vetzona

Botiga online Vetzona

Podràs obtenir els millors preus i descomptes en productes de primeres marques a la nostra botiga online. A més a més, pots escollir on rebre les teves compres, directament a casa teva o a la nostra clínica.

icon box image

Servei de nutrició

Servei de nutrició

Oferim un servei d’assessorament nutricional i consells pràctics per alimentar a la teva mascota en cada etapa de la seva vida. Disposem, a més, d’una àmplia gamma de dietes de prescripció veterinària, les quals estan indicades per aquells moments que la teva mascota necessita una dieta especial degut a la seva malaltia.

icon box image

Plans de salut

Plans de salut

La nostra màxima prioritat és mantenir la salut de la teva mascota. Per això hem dissenyat els plans de salut que s’adapten a les necessitats del teu pelut per tal de poder fer prevenció i detectar situacions de malaltia quan encara estem a temps d’instaurar un tractament que ens permetrà que tingui una bona qualitat de vida.

icon box image

Botiga

Botiga

Disposem de tot tipus d’accessoris, joguines i alimentació de qualitat per a la teva mascota.