Fost Veterinaris - Av. Sant Jeroni, 4 (Local 6) 08105 Sant Fost de Campsentelles / Tel. 93 599 56 15 - Urgències 688 92 45 53 / info@fostveterinaris.com
Fost Veterinaris - Av. Sant Jeroni, 4 (Local 6) 08105 Sant Fost de Campsentelles
Tel. 93 599 56 15 - Urgències 688 92 45 53

Consells per ensenyar el teu cadell a jugar correctament

Consells per ensenyar el teu cadell a jugar correctament

Els cadells poden jugar de manera molt intensa i a vegades poden arribar a fer-nos mal. Per evitar situacions de risc, aprèn amb Fost Veterinaris a ensenyar el teu petitó a jugar i interaccionar amb les persones de manera adequada i des del començament.
La majoria dels jocs del cadell consisteixen en fer persecucions i salts, bordar, grunyir, rondinar i mossegar. Però, com pots diferenciar els comportaments normals dels possibles signes d’agressivitat al teu cadellet?

Comportament de joc normal

Durant les activitats de joc normals, el cadell es col·loca en una posició característica, com si estigués fent una reverència: posa el cap i les potes del davant cap al terra i manté elevades les potes del darrere.
Manté aquesta posició en front del propietari o al seu costat, mou la cua, corre a tota velocitat d’un costat a l’altre, emet lladrucs aguts i de manera espontània, ataca. Evidentment, fins i tot el comportament normal de joc pot acabar sent molt intens si no el controlem.

Comportament agressiu

Els comportaments que poden ser indicatius d’un problema inclouen: grunyir amb to greu, mantenir fixament la mirada, tenir una postura corporal rígida i atacar com a conseqüència d’una situació o estímul (no una resposta espontània). Aquests són comportaments agressius i poden estar relacionats amb por, possessió, conflicte o dolor. Posa’t en contacte amb nosaltres si el teu cadell mostra aquests comportaments.